Pentru ca nu toti suntem experti in mcanica, astazi vorbim despre cele mai comune probleme pe care le puteti avea cu masina si cele mai importante semne care necesita atentie sporita.

Unul dintre cele mai frecvente semne este pata de ulei de sub masina. Daca observati o pata de ulei de motor masina trebuie sa fie dusa urgent la un service auto pentru ca pierderile de ulei fac pagube majore la motor. Dupa cum stiti uleiul este esential pentru motor si garanteaza durata de viata si de functionare a motorului.
Alt semn este ca motorul porneste foarte greu si nu din prima cheie asa cum este normal. Daca se intampla asta din nou trebuie sa acordati atentie sporita acestei probleme. Problema poate fi de la acumulator si riscati sa ramaneti cu masina in drum. Daca se intampla asta atunci apelati la o firma de tractari auto Bucuresti pentru a preveni alte pagub iremediabile la motor!
Daca masina trepideaza in mers atunci inseamna ca aveti o problema cu echilibrarea anvelopelor sau chiar starea anvelopelor. Probabil ca masina are nevoie de anvelope noi.
Zgomotul ridicat indica probleme la toba de esapament. Obisnuiti-va ca de fiecare data cand plecati la drum sa verificati toate aceste lucruri si chiar si in timpul mersului sa ascultati motorul pentru ca in acest fel puteti sa depistati din timp anumite probleme ale masinii si sa preveniti alte pagube. Conduceti cu atentie sporita!