Top intrebari despre asigurarea RCA

Pentru ca primim foarte des intrebari de la clientii nostri cu privire la tarifele RCA am selectat mai jos o serie de intrebari uzuale pe care acestia le pun in mod frecvent.

Prima intrebare este de ce asigurarea RCA este mai scumpa daca soferul este tanar? Trebuie sa stiti faptul ca exista un sistem unic de calcul al acestor taxe. De ce este mai ridicat costul daca soferul este tanar? Pentru ca exista o mare probabilitate ca din cauza lipsei de experienta si a teribilismului, un tanar sa aiba un comportament si un stil de condus riscant, sa nu aiba toate instinctele de sofer dezvoltate si sa fie implicat in accidente.

Cum aleg cel mai ieftin RCA? Este bine de stiut faptul ca puteti sa consultati preturi de la diversi asiguratori si sa alegeti cea mai ieftina varianta. Companiile de asigurari pun la dispozitie calculatoare prin care puteti sa faceti simulari si sa gasiti un RCA ieftin. Atentie! Tarifele de la intermediari sunt aceleasi, deci nu va pierdeti timpul sa cautati pe multe siteuri pentru ca veti gasi aceleasi oferte.

Cum cumpar o polita RCA? Dupa ce ati facut simularea pe site tot ce trebuie sa faceti este sa adaugati in cosul de cumparaturi tipul de RCA dorit si aceasta o sa va fie livrata prin curier direct la adresa indicata fara sa mai fie nevoie sa va deplasati undeva. Totodata o sa primiti si pe email confirmarea.