Oricat de experimentati am fi ca si soferi, in trafic nu depinde, din pacate, totul de noi. Sunt si alti participanti la trafic car pot face greseli si care ne pot afecta si ne pot implica involuntar intr-un accident. Ce poti face pentru a evita astfel de accidente?
    Raspunsul este foarte simplu. Trebuie sa fim foarte atenti. Chiar daca sofatul devine un automatism, nu trebuie sa ni se slabeasca atentia. Nu trebuie sa ne ocupam si de alte lucruri atunci cand sofam, cum ar fi vorbitul la telefon si altele. 
Incearca sa fii atent la cei care ies din parcari. De regula se practica intratul brusc, deci e posibil ca la intersectii nesemaforizate sa te trezesti  cu o masina care iti taie calea.
    In trafic exista si soferi agresivi, dar iti recomandam sa iti pastrezi calmul sa nu raspunzi provocarilor pentru ca poti sa creezi o situatie destul de complicata. Oamenii atunci cand sunt extrem de nervosi nu mai sunt rationali.
    Si nu uita, daca din pacate ai fost implicat intr-un accident pastreaza-ti calmul, obtine documentele necesare de la soferul vinovat si apelaza cu incredere un serviciu de tractari auto Bucuresti pentru a iti ridica masina si pentru a ti-o duce la service sau intr-un loc sigur.