Guvernul se pregateste sa modifice regulile pentru obtinerea permisului de conducere pentru a scadea numarul alarmant de mare de accidente rutiere. Pentru ca foarte multe permise de conducere se obtin foarte usor, guvernul a ales introduca o noua prevedere in sensul ca vor putea sa obtina permisul de conducere doar cei care au absolvit 10 clase. De asemenea autoritatile vor ca cei care sunt sanctionati cu suspendarea permisului de conducere sa fie obligati sa de examenul auto pentru a isi recupera permisul.
Pentru actualii soferi acest aspect reprezinta un inconveniet. In urma sondajelor s-a stabilit ca majoritatea soferilor nu sunt in stare sa raspunda corect la intrebari care se dau la examenele teoretice.
Aceste prevederi vin sa sustina si eliminarea consumului de alcool atunci cand se conduce o masina si pentru a determina soferii sa fie responsabili atat pentru viata lor cat si pentru viata celorlalti soferi sau pietoni.
Va recomandam sa circulati cu grija si sa respectati regulile de circulatie pentru a evita accidente usoare urmate de tractari auto si de costuri considerabile pentru daune, dar si pentru a va pastra permisul obtinut!
Daca ai nevoie de ajutor apeleaza cu incredere la DpD Asistenta Tractari Auto.