Cum fac o asigurare RCA?

Toti soferii sunt obligati prin lege sa aiba o asigurare RCA valabila atunci cand circula cu masina. In caz contrar vor fi amendati contraventional si li se va interzice dreptul sa mai circule. Puteti sa riscati chiar sa vi se retina placutele de inmatriculare. Si chiar in caz de accident din culpa dumnevoastra nu veti putea sa platiti daunele decat daca scoati din buzunar sume considerabile. Asadar trebuie sa aveti o asigurare RCA.

Cum procedati? Este foarte simplu. Dati un search pe email cu RCA ieftin si accesati siteul. O sa aveti o sectiune de calculator RCA. Trebuie sa aveti la indemana talonul masinii pentru ca va trebui sa introduceti datele. Calculatorul o sa va ghideze si o sa va indice el rubricile pe care trebuie sa le urmariti din talon. Completati cu atentie datele cerute. Dupa ce ati introdus tot ce este necesar de completat, adica numarul de inmatriculare, seria de sasiu, capacitatea cilindrica, numele si CNPul soferului apasati calculeaza. O sa va apara absolut toate preturile de pe piata de la diverse companii de asigurari si in functie de cerintele dumneavoastra puteti sa alegeti una mai ieftina sau una mai scumpa.

Vremurile au evoluat, asa ca nu mai e necesar sa va duceti la magazine specializate cand aveti totul disponibil online. Cu cateva clickuri aveti polita emisa. Ea o sa va fie livrata prin curier si veti putea sa platiti ramburs.