Stim cu totii ca traficul in Bucuresti este unul infernal. Dar nu este singura problema. Ne confruntam zi de zi ca soferi, cu omniprezentele gropi in asfalt. De multe ori soferii patesc accidente si paygube insemnate din cauza gropilor care nu sunt semnalizate si care lasa masinile cu daune atat de mari incat este nevoie ca ele sa fie tractate de un serviciu de tractari auto Bucuresti.
    Gropile apar si parca se inmultesc o data cu venirea primaverii si sunt parca rezultatul folosirii materialelor antiderapante care degradeaza asfaltul ducand la aparitia faimoaselor cratere in asfalt.
Si cu toate acestea, cine este responsabil si cine le plateste soferilor pentru daunele produse? Raspunsul este simplu: Primaria orasului. Pentru ca ei sunt responsabili de prevenirea aparitiei gropilor.
    Deja sunt de notorietate cazurile in care proprietarii sau firmele de asigurari au dat in judecata primariile pentru obtinerea de daune materale. Si au castigat. Deci, primaria nu a avut de ales decat sa dea curs platilor de despagubiri.
     Primaria este obligata sa semnalizeze gropile pentru ca soferii sa le poata observa si ocoli din timp sau sa le acopere. Daca nu fac acest lucru sunteti indreptatiti sa cereti despagubiri.
    Deci, daca ai suferit o paguba si ti-ai avariat serios masina din aceste motive, te poti adresa unui avocat si poti incepe demersurile pentru solicitarea despagubirilor pentru reparatia masinii tale!