Astazi discutam despre ce accesorii puteti sa va achizitionati pentru masina persoana sau ce fel de accesorii puteti sa solicitati de la companiile de rent a car Bucuresti atunci cand inchiriati una.
    Pe primul loc este evident, GPS-ul! Orice persoana care vine in Bucuresti pentru prima data are nevoie neaparat de un GPS pentru a alege ruta cea mai scurta pentru a ajunge la destinatiile dorite.
    Pentru ca se apropie iarna cu pasi repezi, un accesoriu interesant si util pentru masina sunt husele incalzite. Daca nu ai o masina cu incalzire in scaune aceste huse se pot dovedi foarte utile pe timp de iarna. Vei calatori pe timp de iarna pe niste scaune incalzite. Acest tip de huse sunt electrice.
    Desi par banale, un accesoriu util pe timp de iarna il reprezinta presurile de cauciuc. Nici sa nu te gandesti sa nu echipezi masina cu astfel de presuri de cauciuc pentru ca ele vor impiedica zapada topita sa ajunga la mocheta masinii. Iarna este inevitabil sa nu bagam zapada in masina, deci aceste presuri sunt necesare.
    Portbagajul plafon este si el un accesoriu util mai ales pentru ca pe timp de iarna calatorim la munte pentru a ne bucura de zapada. De multe ori portbagajul masinii se dovedeste a fi insuficient , deci pentru a nu ne lipsi de lucruri mai degraba achizitionam un portbagaj plafon pe care il vom putea utiliza in orice anotimp. 
    Un accesoriu interesant este camera de bord. Ea si-a dovedit utilitatea de foarte multe ori, elucidand modul de producere al multor accidente in care au fost implicat masini care aveau masina dotata cu astfel de camere. Pe langa aceste lucruri serioase, camera de bord iti poate aduce si o parte amuzanta pentru ca vei putea suprinde si detalii amuzante din trafic.